Hakerët e vjedhin albumin e ri të Kanye West

184
Hakerët kanë arritur që të sigurojnë albumin e ri të Kanye West i cili lansohet së shpejti. Regjistrimet besohet se janë fshirë në kohë rekord, ndërsa u njoftua se ato ishin të një cilësie të dobët. Këto këngë u publikuan në një faqe në një video 59 minutëshe nga një përdorues anonim. Këto regjistrimet pra janë fshirë në kohë rekord, në mënyrë që askush të mos i dëgjojë dhe të rruhet autenticiteti për lansimin e madh.