#GardenEyeBrows trendi më i fundit që ka pushtuar Instagram-in

58

Nëse jeni përdoruesi i instagramit padyshim që do ta keni vënë re trendi më të fundit.
#GardenEyeBrows ka të bëjë më stilimin e vetullave si një kopsht lulesh, shkruan intv.al
Nuk ka kaluar shumë kohë dhe nën këtë hashtag shihen me qindra postime.
Ky trend që të ka bërë për vete të gjithë vajzat është lançuar nga blogerja kanadeze Taylor R

 

hhho.PNGhhhoppih.PNGhh.PNGhhyh.PNGo.PNGho.PNGgg.PNGg.PNGh9.PNG