“Friends” dhe në jetën reale, Chandler dhe Monica, çift i vërtetë

153
Sipas disa revistave të gossip amerikan Courtney Cox, 51 vjeç dhe Mathew Perry, 46, ose Monica dhe Chandler e serialit të famshëm ‘Friends’, kanë një lidhje së bashku.
Më parë të fejuar dhe tani bashkëshortë në seritë e filmit, tani duket se janë çift edhe në jetën reale.
‘Nuk është një surprizë që Mathew, single prej 2012, ka qenë një nga personat të cilët Courtney e ka pasur shumë pranë, pas fundit të historisë së saj me Jonny’.
Kështu thotë një burim pranë yllit. Të dy nuk kanë reshtur kurrë së qëndruari bashkë, por lajmi është mohuar nga një burim me të dy ish kolegët.