Foto/ Këto femra po çmendin rrjetet sociale, një bukuri ”ëngjëllore”

427
David Dubnitsky i bën fotografitë në atë mënyrë që subjektet e tij femra nuk shfaqen thjeshtë të bukura. Talenti i artistit bën që ato të kthehen në perëndesha. Duke i parë këto foto, ju do të admironi bukurinë, thellësinë dhe ndjesinë e këtyre portreteve. Me lejen e tij, Bright Side ka publikuar disa prej fotove të tij në mënyrë që njerëzit të kënaqen me bukurinë e tyre, në këto foto ndërthuren të gjitha si bukuria mahnitëse e femrave që rrezatojnë vetëm dashuri dhe paqe, si dhe natyra e qetë që iu jep këtyre femrave një pamje ëngjëllore. Më poshtë mund t’i shihni fotot e tij.