Foto hot dhe gjysmë nudo të Xenia Deli

869

E dashura e re e këngëtarit Justin Bieber Xenia Deli ka kryer disa sete fotografike ku nuk ka ngurruar të shfaqet edhe gjysëm nudo.
Deli dhe Bieber prej pak kohësh janë bashkë. Ai duket shumë i dashuruar me të, madje i ka kushtuar edhe një serenatë.