Festat e çmendura të Coachellës…risi nga më të ndryshmet në veshje!

330

Është sërish ajo kohë e vitit kur festat e çmendura të Coachellës sjellin plot risi dhe habi në syrin e atyre që i ndjekin nga larg.

Sigurisht që është një ëndërr e madhe e shumë të rinjve që të kalojnë një javë ‘të çmendur’ duke ndjekur festivalet live të rock, hip-hop, regge, instalacioneve gjigande të artit etj, mirëpo jo të gjithë e kanë mundësinë. Ja disa foto me veshjet më të veçanta të Coachella.

-640-0-5ad4774cbae25.jpg-640-0-5ad47748aa97a.jpg-640-0-5ad47745ea198.jpg-640-0-5ad4774301067.jpg-640-0-5ad477448249d.jpg-640-0-5ad4774744725.jpg-640-0-5ad4774f6ec82.jpg-640-0-5ad47750cba0e.jpg-640-0-5ad47749f2b69.jpg-640-0-5ad4774b59405.jpg-640-0-5ad4774e14b6c.jpg