Femrat preferojnë këto meshkuj në ditët e sotme

173
Mesa duket ka ardhur një lajm i mirë për djemtë e këndshëm.
Nuk duhet të jeni një djalë i keq për të gjetur dashuri dhe një marrëdhënie afatgjatë. Një studim i kryer nga Universiteti i Worcester, i cili u botua në revistën “Evolutionary Biology”, gjeti se femrat tërhiqeshin më shumë nga meshkujt e sjellshëm dhe të këndshëm. Ndërsa bukuria nuk u diskutua si e rëndësishme. Studimi, sipas intv.al gjeti se femrat preferonin njerëz bujarë, bamirës, sidomos në marrëdhëniet afatgjata.
Përfundimisht, meshkujt që ishin me zemër të mirë u vlerësuan më të dëshirueshëm se ata që ishin vetëm tërheqës. Pra fituan meshkujt e mirë dhe pozitiviteti që ata përcillnin.