Fejohet Mariah Carey, miliarderi James Packer i propozoi në New York

179
Mariah Carey fejohet me miliarderin James Packer pas nje njohje te shkurtër
Miliarderi australian i propozoi asaj mbrëmjen e së enjtes në qytetin e Nju Jorkut duke iu ulur në gjunjë këngëtares.
Çifti e bëri publike romancën e tyre në qershor të 2015-ës.
James organizoi një darkë private me miqtë më të afert të tij dhe të Mariah, në mënyrë që momenti më i veçantë të zhvillohej mes njerëzve më të veçantë në jetën e saj. 47 -vjeçarja ka dy fëmijë binjakë me Nick Cannon.