Fansja e Kim shpezon 400 mijë euro për t’i bërë të pasmet identike me të saj

150
Plot 4 injeksione dhjami për t’u bërë si Kim dhe rezultati është ky.
Një aspirante që kërkon të bëhet si personazhi ekstravagant i spektakleve reality ka bërë ka 4 injeksione dhjami në të pasmet e saj për ta bërë si atë të Kim. Vajza 24 vjeçare Jennifer Pamplona ka shpenzuar deri tani me shumë se 400 mijë euro për t’u dukur si gruaja e Kanye West, pasi një ish i tha që “ishte shumë e doëbt”. Mund të thuash që vajza nuk i merr aspak mirë kritikat, madje edhe sikur thjesht të kishte vënë duart në kokë do të kishte qenë pak në krahasim me këtë.
pamp1.jpg
pamp2.jpg
pamp3.jpg
pamp4.jpg