Fadil Kepi: Koeficientet rritës të pensionit, legjislacioni për emigrantët, shtesa për invalidët

127
Eksperti i sigurimeve shëndetësore dhe shoqërore Fadil Kepi u përgjigjet pyetjeve të lexuesve së gazetës “Telegraf”
Përfitimi nga koeficientet rritës të pensionit

Pyetje, 
z. Beqir Sulaj nga Fieri shkruan: kam dalë në pension më 01.01.1995 me 41 vjet e 2 muaj punë të siguruar. Aktualisht marr 19.600 lekë në muaj. Mendoj se pensioni im është i ulët në krahasim me vitet e punës dhe rrogën që kam marrë, për shkak se nuk kam përfituar nga koeficientet rritës para caktimit të pensionit.
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)