Eva Longoria, e lumtur në krahët e të dashurit

185
Duket se perpara kemi çiftin me perfekt te 2015. Eva Longoria dhe i dashuri i saj Jose Antonio Baston kane ndjekur me vemendje nje ndeshje tenisi e me pas qendruan per pak momente perpara aparateve fotografike.