Era ka një përgjigje për të gjithë ata që venë në diskutim talentin e saj

128

Era Istrefi i ka treguar fansave se me punë arrihet
gjithçka.

Dje ka dalë një intervistë e këngëtarit Blero, ku ai
ka thënë se Era nuk është këngëtarja më e talentuar që kemi, por ajo ka pasur
më shumë fat.

E sot, përmes një postimi në Intagram, Era ka
këshilluar fansat të fokusohen në vetvete dhe të ngriten sa më lart.

Kjo duhet të jetë gjëja që bën Era, koncentrohet në
veten dhe suksesin e saj dhe i gjithë ky sukses nuk është meritë e askujt
tjetër pos e saj.