Enca godet sërish: Kam më të mëdha hitet sesa c*cat e mia

199
Ajo nuk godet vetëm me pozat hot, por edhe me deklaratat e saj.

Enca edhe këtë herë ka tërhequr vëmendjen me atë çka ka shprehur. Në publikimet e shpeshta që bën në Snapchat-in e saj, sheh edhe këtë foto në të cilën ka zbuluar gjoksin si dhe krah së cilës shkruan: “Kam më të mëdha hitet sesa c*cat e mia”. Gjoksi gjithnjë ka qenë pika e fortë e këngëtares, ndaj jo më kot e ekspozon thuajse në çdo foto, video apo klip. Por qenka edhe një pikë tjetër e fortë për këngëtaren dhe ajo është muzika.