Emily Ratajkowski mahnit nga Italia

179
Modelja 26-vjeçare Emily Ratajkowski është e njohur për të format e saj fizike dhe 13,6 milionë fansat e saj në Instagram e dinë mjaft mirë këtë.
Modelja 26-vjeçare Emily Ratajkowski është e njohur për të format e saj fizike dhe 13,6 milionë fansat e saj në Instagram e dinë mjaft mirë këtë. 
Por një sërë postimesh të reja këtë të premte të modeles 26-vjeçare në Toskanë kanë risjellë në vëmendje format e saj të mahnitshme për dhe 13,6 milionë fansat.