Elsa Hosk, superseksi me bikini

172

Elsa Hosk na tregoi anën e saj sportive në një set fotografik në Malibu për një markë reçipetash. Modelja 27-vjeçare tregoi format e mrekullueshme, duke pozuar në çatinë e një shtëpie. Suedezja ka luajtur në kampionatin vendas të basketbollit për dy vite dhe thotë se kjo eksperiencë e ndihmoi për setin fotografik me unaza. “Fakti që kam pasur trup atletik më ka ndihmuar në karrierën si modele. Është e rëndësishme të jesh në gjendje të kontrollosh muskujt e trupit. Kur pozoj, vë në përdorim çdo muskul. Kur mban një pozë për një kohë të gjatë, duke marrë pozicione të çuditshme, është e nevojshme të jesh atletike”, thotë Hosk për “Style”