E vogla Renee feston ditëlindjen, kjo është dhurata e teze Erës

211
E vogla e Nora Istrefit dhe Robertit feston sot 2-vjetorin e lindjes së saj e festa e mrekullueshme ka filluar në familjen e tyre! Për të shuar kuriozitetin e fansave, Nora dhe Era dokumentuan një pjesë të mirë të festës në rrjetet sociale. Duke gjykuar nga fotot, gjithçka duket e organizuar në mënyrën më perfekte të mundshme dhe Renee duket më e lumtur se kurrë.