E pa besueshme por e vërtet, kështu do jetë jeta jonë 50-100 vite më vonë

280
1- Njeriu robot
Shkenca ka paralajmëruar se së shpejti një tru njerëzor
mund të jetë i lidhur me një kompjuter
2. Robotët me personalitete
Së shpejti robotët do jenë më shumë se sa makina
ato do keni logjikë dhe personalitet, shkruan intv.al
3. Hyperloop
Ndërtimi i mjeteve të udhëtimit shumë të shpejta,
si Hyperloop ,sistemi i transportit me shpejtësi prej 760 milje/ orë
4. Udhëtimet në Mars
Së shpejti Marsi do jetë destinacioni i radhës turistik
5. Rroba për njerëz me fuqi jo njerëzore
Së shpejti rrobat do jenë të pajisura me fuqi,
për të ndihmuar njerëzit të bëjnë punë të ndryshme
6. Makina self-driver
Së shpejti s’do kemi nevojë të drejtojmë makinat,
do jenë ato shoferi jonë personal
7. Robotët do ti shërbëtor
Do kemi një robot për punët e përditshme të shtëpisë, shkruan intv.al
8. Bioful
Mbeturinat e ndryshme do kthehen në karburant për makinat
9. Balonat e hapësirës
Pavarësisht se duket jo normale por balonat së shpejti do udhëtojnë dhe në hapësirë
10. Makinat analizuese
Makinat do kenë aftësinë për të njohur pronarin nëpërmjet prekjes dhe të kuptoj nëse është i dehur nëpërmjet frymëmarrjes.
11. Internet për të gjithë
Nuk do ketë me WIFI apo password-e, së shpejti interneti do jetë free për të gjithë
12. Ushqimet me etiketa të zgjuara
S’do shqetësoheni më për datat e skadencës, këto etiketa do ju tregojnë se cili ushqim është i freskët
13. Heqja e tattu-ve
Nëse pendoheni për një tatuazh atëherë mund ta hiqni
14. Dronët shpërndarës
Dronët do jenë posta jonë në të ardhmen, do shmangin trafikun dhe do jen më të sigurt
15. Njerëz gjysmë robot
Personat e gjymtuar do pajisen me proteza robotike, shkruan intv.al
16. Trupi i njeriut do ndryshojë
Nga ndryshimi i ambientit do ndryshojnë dhe gjymtyrët, disa do zhduken dhe disa të tjera do shfaqen