E humbët Superhënën, shijojeni përmes fotove

331

Ditën e djeshme kishit mundësinë të shijonit superhënën e cila ishte 16% më shumë e shndritshme se zakonisht.

Por nëse për shkak të reve që kanë pushtuar qiellin e humbët shfaqjen e supërhënës përmes këtyre fotove jua sjellim më afër spektaklin e mbrëmshëm.

Mbrëmjen e djeshme hëna ishte vetëm 357.495 kilometra larg nga ne.

Ndërsa në 2 janar dhe 31 janar të 2018 do të jetë radha e hënës blu, e cila njihet tradicionalisht si hëna e plotë e vitit.

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

6.jpg