E dinit që çaji i bën njerëzit më kreativ?

28
Zakonisht jemi mësuar ta konsumojmë çajin gvetëm kur jemi sëmurë, por tani e tutje duhet të ndryshoni mendim.
Sipas një studimi të ri, pijet e ngrohta si çaji, mund të kenë ndikim të jashtëzakonshëm edhe në kreativitetin tuaj.
Studimi është kryer me dy grupe njerëzish, ku janë ndarë ata që kanë pirë çaj dhe ata që kanë pirë vetëm ujë.
Më pas janë testuar të dy palët. Në fund ka dalë se personat që kanë konsumuar çaj kanë qenë me imagjinatë më të lartë dhe zgjuarsi.
Ata janë vënë në test për të gjetur një emër kreativ për një restorant të ri.