Dua Lipa i futet boksit

190
Shumë e dhunshme duket si boksiere!
Mjafton vetëm të veshë dorezat e boksit që të japë përshtypjen e një luftëtareje që do të sfidonte edhe legjendën Rocky Balboa. Ose ndoshta thjesht kështu na pëlqen ta shohim ne. Dua ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet përkrah një mashkulli që duket shumë më i nxehur se ajo, e cila fundja ka veshur doreza për të grushtuar. Megjithatë, me fjalët e Selena Gomez, këngëtarja me origjinë shqiptare të vret me ëmbëlsi. Ndoshta ky është një sport që nuk bën për të dhe më mirë të kapet fort pas mikrofonit. Megjithatë, duhet thënë që nuk ngjan aspak keq.