Do habiteni si janë emrat e vërtetë të këtyrë personazheve VIP

260
Dikush e urrente emrin e tij, dikush tjetër e ka “refuzuar” sepse tregonte origjinën e tij/saj. 
Disa të tjerë kishin emra shumë të gjatë, të vështirë për tu mbajtur mend ose thjesht kishin emra të shëmtuar.
Pasi jemi mësuar t’i shohim kaq shpesh në ekran e të lexojmë gjithçka për jetën e tyre rrallëherë mund të na ketë rënë në sy që të famshmit, për të cilët dimë kaq shumë në fakt kanë emra të tjerë nga ato me të cilët shfaqen në televizor.
Ermat e tyre të vërtetë janë kaq të zakonshëm, ndonjëherë të çudtishëm sa nuk e prisnit që në fakt në lindje ata kanë patur këto emra.
Shumë prej tyre vendosin emra arti, të tjerë i ndryshojnë ato për t’u dukur më unikë dhe për t’u mbajtur mend. Nga Rihanna tek Brad Pitt, emrat e lindjes së këtyre yjeve nuk janë aspak ato që menduat se ishin.
Rihanna- Robyn Rihanna Fenty
Gigi Hadid- Jelena Hadid
Brad Pitt- William Bradley Pitt
Natalie Portman – Natalie Hershlag
Calvin Harris- Adam Richard Wiles
Jamie Foxx- Eric Marlon Bishop
Nicolas Cage – Nicolas Kim Coppola
Eminem- Marshall Bruce Mathers III 
50- Cent Curtis James Jackson III
Vin Diesel – Mark Sinclair Vincent
Bruno Mars- Peter Gene Hernandez
Bruce Willis – Walter Willison 
Zayn Malik- Zain Javadd “Zayn” Malik 
Demi Moore – Demetria Gene Guynes
Marlon Brando – Marlon Junior Brandeau
Chuck Norris – Carlos Rey
Jennifer Aniston – Jennifer Anastassakis
Katy Perry- Katheryn Elizabeth Hudson
Onika Tanya Maraj