“Djali flutur”/ Historia e dhimshme e 14 vjeçarit që jeton mes vuajtjesh

200
Ky fëmijë quhet Jonathan Pitre. Ai është 14 dhe historia e tij është mes kohës së tmerrshme dhe lëvizjes. Ai vuan nga një sëmundje e rrallë e lëkurës që shkakton ndjeshmëri ekstreme.
Trupi i tij është plot me plagë dhe nga sëmundja e tij ai është quajtur si “fëmija flutur”.
Nëna e tij kujdeset për ti ndruar fashat mbrojtëse. Ky është një proces i jashtëzakonshëm i mbuluar me dhimbje që i merr tre orë kohë. E megjithatë djali 14 vjeçar zgjohet çdo mëngjes me dëshirën për të jetuar dhe për të ndihmuar fëmijët e tjerë si ai.
Pasioni i tij është sporti. Me anë të rrjeteve sociale janë mundur të mblidhen 100.000 $ për të investiguar mbi sëmundjen.