Dëshironi të dobësoheni? Përdorni sa më shpejt këto 3 erëza!

224
Nëse dëshironi të dobësoheni, ekspertët kanë specifikuar 3 erëzat të cilat do t’iu ndihmojnë të humbisni në peshë.
Ja disa prej tyre: 
Shafrani
Një studim ka treguar se konsumimi i rregullt i shafranit mund ta rregullojë nivelin e oreksit dhe të ndihmojë në parandalimin e inflamacionit kronik në trup.
Specat djegës
Çdo erëz që stimulon djersitje, ndërsa specat djegës e bëjnë këtë, në fakt e inkurajon edhe metabolizmin. Specat djegës mund ta rregullojnë nivelin e ghrelinës, një hormon që e nxit formimin e ndjenjës së urisë.
Kanella
Kanella mund të ndihmojë në parandalimin e akumulimit të yndyrës, veçanërisht në pjesën e barkut.
Një studim i shkencëtarëve amerikanë ka treguar se vetëm një lugë çaji kanellë në ditë është e mjaftueshme për të ndier ndryshime pozitive në rregullimin e oreksit.