Dekolteja tërheqëse e Susan Saradon, në Sag Awards

174
E veshur me nje xhaketë të bardhë, 69- vjeçarja me dekoltenë e saj i ka lënë të gjithë pa fjalë në ceremoninë e Sag Awards.
Susan Saradon ka arritur të tërheqë vëmendjen e të gjithëve dhe të aparatëve fotografikë madje, gjatë sfilatës në tapetin e kuq pranë vajzës Eva Amurri.