Danjeli dhe Fotinia zbulojnë çfarë kanë bërë me 100 milionët e Big Brother

161
Ata janë fituesit e dicionit të 9-të Big Brother Albania. 
U tha se Danjeli dhe Fotinia nuk i kishin marrë ende paratë e fitores së çmimit të madh.
Por me sa duket produksioni ka kryer pagesën dhe ata janë duke i investuar ato.
Në një foto të Danjelit shkruan “Biznesi është bisnes’- teksa duket jashtë një lokali dhe flet në telefon. 
Nga këto pamje duket se Danjeli dhe Fotinia nuk po i shpenzojnë pa plan paratë e fituara. 
Ata kishin paralajmëruar se nëse do të ishin fituesit do të hapnin një biznes dhe do të siguronin një shtëpi pasi ata janë nëj çift i sapo martuar.