Çmim i lartë për makinën më të vogël në histori (foto)

188
Peel Trident që është prodhuar në vetëm 45 njësi më 1960, pritet të shitet në ankand për afro 100 mijë euro.

Makina ka përmasa shumë të vogla: gjatësi 190cm, gjerësi 99cm dhe peshon 150 kilogram.

Shpejtësia maksimale e makinës 45 km/h.

Peel Trident ka zënë vend në Librin e Rekordeve Guinness si makina më e vogël e prodhuar ndonjëherë.