Chloe Martz shfaqet më elegante se kurrë

200
Është vetëm 18 vjeqare dhe ka zënë vend në listat e para në aktrim dhe modë.
Dhe Chloe Martz ka bërë zgjedhjen e fundit të modës kur arriti në Londër për të promovuar filmin e saj të ri.
Ylli elegant dukej e mrekullushme me një fustan të shkurtër me lule të shtypura, gjysëm këmishë.