Chloe Khan, modelja seksi që di të prvokojë

101
Ajo quhet Chloe Khan dhe në Britani njihet më shumë se për karrierën si modele, për bëmat e saj. Ajo nisi bëmat e saj që në moshën 13-vjeçare kur vodhi një makinë dhe u aksidentua rëndë, duke rrezikuar edhe jetën. Më vonë mori pjesë në X-Factor ku mori një farë fame.
25-vjeçarja më vonë u bë një modele e njohur por skandalet e saj nuk reshtnin. Është arrestuar 140 herë, ka punuar si prostitutë VIP dhe është përdoruese e drogës. Sapo mbushi moshën madhore nisi të ekspozonte format e saj në sajte online.
Por pavarësisht se tentoi gjithçka për t’u bërë e famshme, zanati i saj më i mirë ishte prostitucioni me tarifa që nisin nga 190 euro deri në 1200 euro.Një herë është arrestuar pasi bëri seks për dy orë me 15 meshkuj njëkohësisht në një hotel me 5 yje në Lids. Tashmë ajo është bërë pjesë e “Big Brother VIP”, në Britani.