Charlotte McKinney e shoqëruar me një partner të ri

221
Ata janë fotografuar duke kaluar disa kohë sëbashku. Aktori Scott Eastwood dhe Charlotte Mckinney kanë filluar të dalin me njëri-tjetrin sipas të përditshmes amerikane UsWeekly.
Aktori 29-vjeçar dhe modelja 22-vjeçare mbanin pak distancë nga njëri-tjetri ndërsa shkonin drejt makinës së tyre. Djali i Clint Eastwood, Scott, mori famë në rolin e tij të fundit në filmin The Longest Ride. Bjondja simpatike Charlotte përpara dilte me aktorin Stephen Dorff