Chantelle Connelly, nuk i lë vend imagjinatës

140

Chantelle Connelly, yll televiziv britanik, po pushon në Maroko. Nga atje janë publikuar fotografi përvëluese të saj në mediat britaneze.Channtel në fotot e publikuara nuk i lë vend imagjinatës, vjen shumë seksi dhe tërheqëse.