Çfarë i ka ndodhur fytyrës së Courteney Cox?

135
Ajo shquhet për faktin se duket vite më e re se mosha e saj e vërtetë, dhe kjo falë trajtimeve të vazhdueshme spa dhe shmangies sa më shumë nga ndenjja në diell. Por ylli i serialit ‘Friends’, Courteney Cox, e cila u fotografua gjatë premierës së dramës ‘Hand Of God at the Ace Hotel’, në Los angeles mezi njihej. Aktorja 51-vjeçare, e cila ka pranuar se në të shkuarën ka përdorur botoks, kishte mollëza mjaft të fryra dhe si rezultat sytë i dukeshin shumë të vegjël, ka tregonte hapur injektim botoksi në fytyrën e saj.