Calvin Harris pas 9 muajsh lidhje, i propozon martese këngëtares Taylor Swift

210
Pas 9 muajsh lidhje, mendohet se Calvin Harris do t’i propozojë për martesë, Taylor Swift. Këngëtarja është shprehur se nuk është në dijeni të këtij plani, por nëse ndodh kjo gjë, përgjigjja e saj do të ishte “po”.

Unaza për Calvin Harris ka rëndësi të veçantë dhe mendohet se vlera e saj do të jetë 1 milion e 400 mijë dollarë. Lajmin e bënë të ditur disa miq të afërt të 31-vjeçarit, ekskluzivisht “OK Magazine” dhe propozimi do të bëhet deri në fund të tetorit.