Bien serverat e aplikacionit WhatsApp

Orët e fundit serverat e aplikacionit shumë të përdorur WhatsApp kanë rënë, duke shkaktuar probleme me lidhjen dhe duke bërë të pamundur komunikimin. Rreth 2000 raportime për probleme me aplikacionin kanë shkuar tek siti zyrtar vetëm oret e fundit. Nuk dihet ende shkaku, shtrirja dhe kohëzgjatja e këtij difekti.