Beyonce e suprizuar dhe e qeshur në Nju Jork

159
Ajo është e njohur për sharmin e saj por Beyonce ka treguar se di të jetë edhe lozënjare.
Këngëtarja është fotografuar mbrëmjen e së hënës duke u larguar nga një zyrë në qytetin Nju Jorkut së bashku me asistenten e saj teksa kishte një mimikë të suprizuar.
Më pas 34 vjeçarja ka mbuluar fytyrën e saj me duar ndërkohë që qeshte dhe është drejtuar për në makinën e saj.