Bëni kujdes nga ky virus që jua dërgojnë miqtë tuaj në Facebook

371
Përdoruesit e Facebook kanë filluar të marrin mesazhe spam nga miqtë e tyre. Por duhet të bëni kujdes sepse ky mesazh në të vërtetë është një virus. Kushdo që merr një mesazh të tillë duhet ta raportojë incidentin në Facebook dhe të lajmëroj miqtë e tij për virusin që po përhapet. Ekspertët e krimit kibernetikë thonë se është një virus me anë të cilit hakerat mund të vjedhin llogarinë tuaj.