Ben Afflek-Jennifer Garner, të ndarë, por me unazat e martesës

164
Aktori i njohur Ben Affleck është ndarë nga gruaja e tij Jennifer Garner me të cilin ai ka tre fëmijë , por ende mban unazën e martesës.
Ndarja e tyre kishte habitur shumë njerëz pasi që të dytë së bashku janë bashkë dhjetë vjet si dhe kanë tre fëmijë. Megjithatë, dy javë më parë çifti holivudian njoftuan se janë ndarë dhe se Ben do të mbetet të jetojë së bashku me Jennifer dhe fëmijët në pasurinë familjare.
Pas këtyre lajmeve çifti së bashku me fëmijët kanë shkuar në pushim në përpjekje që të qetësojnë zhurmën mediale që ishte ngritur rreth ndarjes së tyre.
Një burim për revistën Pipl tha se fëmijët janë një arsye e madhe pse ish çifti ende mban unazën e martesës.