Bëjeni dallimin mes babait dhe burrit të Adelina Tahirit, duket shumë të ngjashëm…

290

Adelina Tahiri është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë

Përveç për këngët e saj ajo shquhet edhe për veshjen dhe pamjen atraktive në përgjithësi.

Së fundmi ka qenë e përfolur për fejesën e tij me biznesmenin 50 vjeçar, për të cilën pati reagime të shumta madje edhe të tilla negative.

E padyshim këto reagime ishin për shkak të moshës së burrit si dhe nacionalitetit të tij

E se pse vendosi që të martohej me një burrë aq të moshuar, ajo nuk e thotë këtë, por mendohet të jetë pasuria e tij.

Nga fotot që kemi parë, mund të vërehet mosha e burrit të saj, madje ai ngjanë shumë edhe me babain e Adelinës.

Shikoni vet fotografitë më poshtë.