Bar Rafaeli shfaq format topless

248
Ujëra të kristalta dhe një femër superseksi. Është një skenë për kopertina kjo pa asnjë dyshim. Kjo foto ka marrë mijëra pëlqime në Instagram. Po kush është kjo bukuroshe. Bëhet fjalë për supermodelen Bar Rafaeli. Dikur ajo ka qenë e dashura e aktorit Leonardi DiCaprio.