Ata që janë në lidhje të bëjnë kujdes! Snapchat shkel privatësinë

195
Një përditësim në rrjetin social Snapchat – që tregon imazhe të publikuara në një hartë të kërkueshme – ka ngritur shqetësime për cenimin e privatësisë midis prindërve, dhe jo vetëm.
Snap Map u lejon njerëzve të kërkojnë vende të tilla si shkollat dhe të shohin video dhe fotografi të postuara nga fëmijët brenda.
Gjithashtu, u lejon njerëzve të gjejnë “miqtë” e tyre në një hartë që është mjaft e saktë për të përcaktuar se ku jetojnë ata.