Arti në rrugë që i jep botës një tjetër perspektivë

272
Kush thotë se të jesh një artist rruge nuk është një profesion serioz?
Këta njerëz dinë si t’i kthejnë gjërat e zakonshme në një dimension krejt tjetër. Kjo lloj pune nuk shkon pa u vërejtur dhe për një arsye të mirë.
Më poshtë mund t’i shihni 25 shembuj të artit të pabesueshëm në rrugë nëpër botë, që tregojnë kufirin mes botës së vërtetë dhe asaj imagjinare, transmeton Gazeta Express.
Shikoni fotot:

Grenoble, Francë

© NEVERCREW

Washington, SHBA

© Douglas Hoekzema (hoxxoh)

Bergen, Norvegji

© afk_artworks

San Pablo del Monte, Meksikë

© Hesiucka Jolubacku

Esteli, Nicaragua

© XAV

Anderlecht, Belgjikë

© Smates

Los Angeles, SHBA

© astro

Spanjë

© tetiroelcuento/twitter

Zvicër

© Felice Varini

Lisbonë, Portugali

© Andrea Tarli

Berlin, Gjermani

© Molekuele

Bali

© Arte y muros

Montréal, Kanada

© Seth Globepainter

St. Petersburg, Rusi

© Muzei strit-arta

California, SHBA

© Mark Schneider Fine Jewelry

Buenos Aires, Argjentinë

© martinronmural

Lucerne, Zvicër

© NEVERCREW

Berlin, Gjermani

© EVOL

Assago, Itali

© NEVERCREW

Los Angeles, SHBA

© astro

Portugali

© Odeith

Hsinchu, Tajvan

© BrendanTheBlob

California, SHBA

© John Pugh

Ecatepec de Morelos, Meksikë

© John Pugh

Hamburg, Gjermani

© tenten (1010)

Venice, Itali

© Peeta EAD RWK