Arti i rrallë, fenomenet natytore marrin jetë mbi trupin e femrës

190

John Poppelton nga Kalifornia ka gjetur një mënyre interesante për të shprehur imagjinatën e tij.
Ai pikturon skena spektakolare nga natyra në shpinën e femrave.

Artisti përdor mbi lëkurën e butë të femrave ngjyrat fluoreshente të portokallisë e jeshiles dhe pastaj i fotografon ato me rezultate mahnitëse.

Projekti i tij quhet “Nën dritën e errët…” dhe konsiston në “arratisjen” e trupit brenda fenomeneve natyrore si perëndimi i diellit në Afrikë, oqeanet tropikale apo stuhi shiu nën dritën e hënës.

Të gjitha këto panorama hidhen me origjinalitet mbi trupin e femrave