Arrestohet këngëtari Enrique Iglesias

201
Këngëtari i njohur Enrique Iglesias mësohet të jetë ndaluar nga policia gjatë muajit maj pasi ishte duke drejtuar makiënë pa patentë.
Ai është përpjekur të bëjë një hile me policinë duke kaluar në krahun e pasagjerit në momentin që polici e kishte ndaluar, ndërsa pasagjeri i është drejtuar vendit e shoferit.
Por diçka e tillë nuk i ka ecur dhe për këtë arsye është ndaluar së bashku me pasagjerin i cili ishte edhe menaxheri i tij.
Por pas paraqitjes në polici, Enrique dhe shoqëruesi i tij janë lënë të lirë.