Anisa Petrela kurorëzohet Miss Albania 2014

308

Është një nga vajzat më të bukura shqiptare dhe ka ditur ta shfrytëzojë më së miri këtë dhuratë të natyrës. Fillimisht u bë e njohur si modele, duke sfiluar për marka të fuqishme të industrisë së modës e duke u bere pjesë e katalogëve përkatës. Anisa ka përfaqësuar Shqipërinë në shumë gara e evente mode duke u spikatur për bukurinë e modestinë e saj. Së fundi, bukuroshja shqiptare mori kurorën e bukurisë , duke u shpallur Miss Albania 2014. Redaksia jonë i uron suksese të mëtejshme vajzës së re.