Alana Blanchard, një sportiste me të pasme seksi

96

Një nga arsyet përse Kim Kardashian është e njohur janë të pasmet e saj. Por disa femra atlete që ia kalojnë asaj. Dhe Alana Blanchard, është nje nder to.