Adriana Lima shkëlqen në mbrëmjen e bamirësisë në Miami

188
Adriana Lima njihet për të vjedhur vëmendjen e të gjithëve, sidomos kur parakalon në pasarelat e Victoria’s Secret. Supermodelja 34 vjeçare ka shkëlqyer sërish teksa ka marrë pjesë në një mbrëmje gala bamirësie në Miami mbrëmjen e së dielës. Bukuroshja brune dukej e mrekullueshme e veshur një fustan të bardhë dhe këpucë të kuqe.

Adriana, nga Brazili dhuroi gjithashtu një fjalim gjatë eventit të organizuar nga BrazilFoundation. Sipas site-it të tyre,organizata mobilizon burime për ide dhe aksione që mund të transformojnë Brazilin. Fondacioni gjithashtu shpreson të promovojë barazinë, drejtësinë sociale dhe mundësi ekonomike për të gjithë brazilianët.