Abigail e dehur, zhvishet rrugëve të Londrës

144

24-vjeçarja Abigail Clarke ka dalë e dehur nga një klub
nate në Londër, ku ishte e ftuar në një festë të shtunën në mbrëmje.

Ndonëse
i pëlqen që vazhdimisht të ekspozojë gjoksin, Clarke doli e dehur nga klubi,
dhe po të mos ishte për shokun e saj, do të kishte rënë në tokë dhe do kishte
përfunduar e zhveshur.

Abigail
dukej shumë sensuale dhe provokuese me veshjen e saj ngjyrë rozë. Edhe pse
shumë mendojnë se Abigail i është nënshtruar operacioneve plastike, ajo ia krediton
format e trupit të saj palestrës së përditshme që bën