6 Shenjat që tregojnë se ju jeni bërë për njëri-tjetrin

184
A e keni gjetur dashurinë e jetës tuaj?
Ekspertët tregojnë se gjëja më magjike që mund t‘i ndodhë një personi është të dashurohet. Gjithmonë ne pyesim veten nëse e kemi gjetur partnerin ideal apo jo . Për të kuptuar nëse partneri që kemi në krah është i duhuri dhe nëse jemi bëre apo jo për njëri-tjetrin janë këto 6 shenja:
1.Ju respektoni njëri-tjetrin.
Respekti në një lidhje është gjëja kryesore që një lidhje të funksionojë.
2.Ju shprehni të njejta interesa.
Kur keni interesa të përbashkëta , dhe ju pelqejnë të njëjtat aktivitete , tregon se kjo lidhje po funksionon më së miri .
3.Ju tregoni sekretet e njëri-tjetrit .
Nje lidhje duhet të jetë sa më transparente pasi nëqoftëse ekzistojnë sekrete ndaj njëri-tjetrit atëherë kjo lidhje nuk do të jetë afatgjate.
4.Ju nuk jeni xhelozë .
Nëqoftëse në një lidhje mbizotëron xhelozia , kjo lidhje ka marrë fund pasi partneri që bëhet xheloz ka humbur besimin tek partneri i tij .
5.Ju bëni debate konstruktive .
Ju mund të diskutoni apo debatoni me partnerin tuaj por në fund keni një konkluzion të përbashkët dhe të dy jeni të kënaqur.
6.Ju mbaroni fjalinë e njëri-tjetrit.
Kur personi që keni përkrah mbaron fjalinë tuaj , para se ju të mbaroni ndodh për shkak se partneri juaj ju njeh mirë pra ju e njihni mirë njëri-tjetrin