3 bukuroshet shqiptare në ishujt e Meksikës

155

Temperaturat janë shumë të ulëta por këto bukuroshe dinë si ta bëjnë ngrohtë.
Duke shtegtuar në vende të ngrohta dhe kjo është kthyer tashmë në një trend mes personazheve të famshëm. Tre bukuroshet që kanë zgjedhur, ndoshta rastësisht, të njëjtin destinacion, ishull në Meksikë. Armina, Tika dhe Anxhela, po shijojnë të nxehtin e atij vendi duke iu larguar acarit që ka pushtuar Shqipërinë.