24 mijë £ për një natë, ja festa e çmendur e Jess Impiazzi

307
Jess Impiazzi pa dyshim që di të bëjë një jetë nate.
Aktorja 26 vjecare kaloi një festë të cmendur me miqtë e saj të premten në mbrëmje më 29 janar 2016.
Madje festa ishte aq e cmendur ku përvec se kërcimit gjithë natën, bukuroshja shfaqi një moment dhe të pasmet e saj duke ngritur fustanin.
Normalisht që një festë e tillë me shumë pije të përfshira nuk mund t’i shpëtonte një fature të shtrenjtë. Jessit dhe miqve të saj iu kushtoi kjo mbrëmje plot 24 mijë paund.