12 personalitete, nudo në një shtrat

217
Kanye West ka zbuluar një pjesë nga klipi i këngës së tij “Famous” i cili ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Në të pasqyrohet “orgjia” e 12 personaliteteve të njohura, së bashku në një shtrat. Në klip shfaqen Kanye West dhe bashkëshortja e tij Kim Kardashian, Taylor Swift, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna and Chris Brown, të gjithë nudo dhe të shtrirë pranë njëri-tjetrit në një shtrat. Lidhur me kripin e tij, Kanye West thotë se të gjithë personalitetet janë të vërtetë dhe kanë qenë pjesë e xhirimeve.